Hirdetés

Darth Vader és Indiana Jones is csatlakozik a Fortnite világához a legújabb szezonban

|

A Fortnite Chapter 3 Season 3 számos új karakterrel és érdekes játékelemmel bővíti a battle royale univerzumát.

Hirdetés

Újabb szezont hozott a Fortnite, pontosabban a Fortnite Chapter 3, ugyanis már elérhető a Vibin' névre keresztelt időszakhoz kapcsolódó battle pass és egy rakás megvásárolható skin is. A fejlesztők úgy hivatkoznak a szezon eseményére, mint egy hatalmas bulira a Fortnite szigetén, amihez még egy különleges esemény, a Collision is kapcsolódik.

A térképen - ahogy az az új szezonoknál megszokott - észlelhetnek a játékosok több változást, illetve létrejött egy új helyszín, a Reality Falls is. Ez a terület az otthona a Reality Tree fának, de egyébként egy nagyon színes, gombákkal, lila fákkal, vízesésekkel és barlangokkal tarkított helyszín, ahol még egy rakás lootot is lehet szerezni.

Hirdetés

Visszatért a Baller jármű, de van lehetőség farkasok és medvék hátán is a csatába vonulni, amit három új fegyver, a DMR, a Hammer Assault Rifle és a Two-Shot Shotgun dob fel. A szezon természetesen kapott egy hangulatos kedvcsinálót is, lessétek meg gyorsan:

A battle pass legvonzóbb terméke a legtöbb játékos számára Darth Vader és Indiana Jones karakterei. A sith nagyurat már a szezon legelején megszerezhetjük, Indy-re viszont még várni kell, ő később érkezik majd a szezon során. Feloldható karakterek még Evie, Snap, Adira, Stormfarer, Malik és Sabina is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A meccseket nehezíti a Storm Sickness effekt, ami a viharhoz kapcsolódik, és általa gyorsabban kapnak a játékosok sebzést, ha benne maradnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)