Hirdetés

Ilyen lesz a limitált kiadású Star Wars PlayStation 4 gépcsomag

|

Álomszép limitált kiadású PlayStation 4 konzolt jelentettek be, ami minden Star Wars rajongó szívét meg fogja dobogtatni.

Hirdetés

A D23 expo hangzatos, "It's Game Time: Disney Interactive Takes the Stage" elnevezésű paneljében került bemutatásra az új, limitált kiadású PlayStation 4 konzol, melyen nem más, mint maga Darth Vader díszeleg.

Az új Star Wars tematikájú konzol két csomagban érkezik, az egyik változathoz a Star Wars: Battlefront lesz hozzácsapva, a másik pedig a Disney Infinity 3.0 játékkal kerül a boltokba (utóbbi kizárólag az amerikai Walmart üzletekben szerezhető be). Az 500 GB tárhellyel rendelkező gép kontrollere is egyedi festést kap, mindezeken felül pedig négy klasszikus játékot (Super Star Wars: Star Wars: Racer Revenge, Star Wars: Bounty Hunter és Star Wars: Jedi StarFighter) is tartalmaz a pakk.

Nézzétek meg a Darth Vader kiadásról készült képeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)