Hirdetés

Free to play lett a Darwin Project

|

Az éhezők viadalának hangulatára építő battle royale játék immár mindneki számára elérhető.

Hirdetés

Jelenleg a Steam Early Access programjában próbálgatja a szárnyait a Darwin Project, ami csak egy sokadik battle royale játék, hanem végre valami olyasmi, ami csavar egyet a jelenleg csúcsra járatott műfajon.

Hirdetés

A 10 fős arénában a túlélők mellett van egy szintén játékos által irányított rendező, aki beleszólhat a meccsek alakulásába, valamint bevonhatja a nézőket Twitchen, hogy megszavazzanak különböző dolgokat. Nemcsak a többi játékos, hanem a hideg is veszélyt jelent ránk, ami visz egy kis extrát a játékmenetbe, valamint ott van a folyamatos craftolás, amivel tápolhatjuk a karakterünket.

A fejlesztők bejelentették, hogy átállnak a free-to-play modellre, de nem kell félni, semmilyen olyan cuccot nem árulnak majd, ami erősebbé tehetné a karaktereket. Ha már megvolt valakinek a Darwin Project, az két legendary szettet, 3 legendary baltát és íjat, egy teljes kezeslábas kollekciót és 5 rajongói ajándékot kap majd április 24-én.

Én személy szerint nagyon élvezem a játékot, úgyhogy arra biztatok mindenkit, hogy próbálja ki, mert tényleg király!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)