Hirdetés

Darwinia és Multiwinia forráskód elérhető

|

Bár nem ingyen, de elfogadható összegért...

Hirdetés

Az Introversion Software weboldala mostantól eladásra kínálja a Darwinia és a Multiwinia teljes forráskódját.

Nem teljesen ingyenes a dolog, de úgy gondolom, egy ilyen játék teljes forráskódja 30.00 font vagy 45.00 dollár vagy €34.50 euro (kb 9650 forint) áron nem vészes, sőt - ennyit igazán megérdemelnek a fejlesztők érte.

A megvásárolt kóddal nemcsak a vanília verzió (vanília verzió = a módosítatlan eredeti) forrásaihoz lehet hozzáférni, hanem létre lehet hozni saját alverziókat, amelyeket meg lehet osztani a többi fejlesztővel. Aki megveszi a forráskódot, az hozzáférést kap a Darwinia és a Multiwinia fejlesztői fóumokhoz és wikihez is, ahol a modokról vagy az újdonságokról beszélgethet a többi fejlesztővel.

Aki moddolni szeretné a Multiwiniát, annak egy egy külön metaszervert futtat a cég, ahol a multiplayer tesztelés folyhat. A forráskód minden másolatához 5 azonosító kulcs jár, ami azt jelenti, hogy akár négyen is tesztelhetik az általad létrehozott Multiwinia változtatásokat, és egy kulcsod még akkor is marad...

 

 

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)