Hirdetés

Dátumot kapott a 2012-es Tokyo Game Show

|

2012 sem múlhat el Tokyo Game Show nélkül, ráadásul idén meglepő standdal is találkozhatunk a híres japán expón.

Hirdetés

A tavalyi év során alig hiányzott hozzá egy hajszál, hogy a szervezők eltöröljék a rendezvényt a katasztrófák miatt, ennek ellenére mégis meg lett tartva. Idén megújult erővel és vadiúj standokkal várják a törzsvendégeket, látogatókat, érdeklődőket, hiszen az E3 mellett valószínűleg a második legismertebb összejövetelről beszélhetünk a Tokyo Game Show kapcsán.

A 2012-es expó a hivatalos közlemény szerint szeptember 20. és 23. között kerül megrendezésre, a szokásos programfelhozatal mellett olyan újdonságokkal, mint a PC-s stand és a közösségi játékok témáját választó részleg. A számítógépes játékokkal foglalkozó "pult" azért is kellemes meglepetés, mivel az eddigi Tokyo Game Show expóin egyáltalán nem indult el hasonló kezdeményezés és magában az országban is inkább a konzol tulajdonlás dívik.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak szeptember 20. és 23. között Chiba-ban, a Makuhari Messe kongresszusi központban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)