Hirdetés

Dátumot kapott az ígéretes szamurájos játék, a Trek to Yomi

|

A Trek to Yomi gameplay traileréből a megjelenési dátum mellett kiderül az is, milyen lesz a Kuroszava-filmekre erősen emlékeztető játék.

Hirdetés

Ugyan nemrég adta ki a Flying Wild Hog csapata a Shadow Warrior 3-at - ami egyébként nem sikerült rosszul, igaz, nem is felelt meg maradéktalanul a sorozat rajongói által támasztott elvárásoknak -, a stúdiótól nemsokára érkezik egy másik játék is. A Trek to Yomi megjelenéséig már csak egy szűk hónapot kell várnunk, a legújabb trailerből ugyanis kiderült, hogy május 5-ére tűzte ki a rajt napját a stúdió és a kiadóként közreműködő Devolver Digital.

Hirdetés

A játék legújabb előzetesében bőven akadt hely több érdekes információnak is, ugyanis tizenöt percnél is hosszabb lett, ennek pedig a túlnyomó részét játékmenet teszi ki. A videóban alaposan megnézhetjük, hogy az először tavaly nyáron bemutatott Trek to Yomi hogyan is eleveníti meg a szamuráj, Hiroki történetét, aki a haldokló urának tett ígéretének megfelelően próbálja megvédeni szeretteit és városát a kívülről érkező fenyegetések ellen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ahogy a videóból látszik, a játékmenet főleg kardpárbajokból fog állni, amiket kombókkal, védekezéssel, és néhány extra fegyverrel - például dobókésekkel - visznek képernyőre az alkotók.

Úgy tűnik, platformer elemekre nem érdemes számítani az oldalnézetes kameraállás ellenére, a videó tanúsága szerint csak néhány környezeti akadályt kell majd elhárítanunk, hogy tovább sétálhassunk az ellenfeleink felé, precíz ugrásokra nem lesz szükség. A Trek to Yomi ezzel együtt érdekes lehet, főleg a klasszikus szamurájfilmek rajongói számára, amiket a japán szinkron mellett a fekete-fehér látványvilág és a képarány is megidéz.

A május eleji megjelenés PlayStation 4 és PS5 mellett PC-n, Xbox One-on, és Xbox Series X|S-en is esedékes, az utóbbiak kapcsán külön érdekesség, hogy a játék a Game Pass részeként is játszható lesz rögtön a rajttól kezdve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)