Hirdetés

Dauntless - átkerül az Epic Games Store-ba

|

A fiókokat átköltöztetik, az előző launchert megszüntetik.

Hirdetés

A Monster Hunter széria által inspirált, free-to-play szörnyvadász MMO csatlakozik azon játékok rohamos tempóban gyarapodó táborához, amik az Epic Games platformján találtak otthonra, de itt még szorosabb az összeborulás.

Hirdetés

A Dauntless-t fejlesztő Phoenix Labs bejelentése alapján az ő játékuk is csatlakozni fog az Epic Games Store felhozatalához, még idén át fogják költöztetni a felhasználói fiókokat az új felületre, továbbá megválnak az eredeti launchertől. A csapat azért döntött így, mert azt szeretné, ha minden platform között működne a cross-play funkció, az Epic pedig segíthet elérni ezt a célt, hiszen a Fortnite-tal már összehozták ezt, és idén az Unreal Engine 4-be implementálják a cross-playt.

Egyelőre még nem tudni, hogy mikor kerül sor minderre, de a készítők szerint még idén számíthatunk rá, amilyen gyorsan csak lehet, kezdik az átállást. A Dauntless jelenleg csak PC-re érhető el nyílt béta változatban, de terveznek hozzá PlayStation 4-es, Xbox One-os, nintendo switches és mobilos (Androidra, iOS-re) kiadásokat is, amiknek a játékosai együtt vadászhatják majd a bestiákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)