Hirdetés

Dauntless - jövő héten érkezik a Fortune & Glory frissítés, itt az első teaser

|

Veszélyesebb szörnyek és nehezebb kihívások várnak majd ránk, természetesen nem csekély jutalomért.

Hirdetés

A Phoenix Labs szörnyvadászos játéka, a Dauntless hamarosan megkapja az első nagyobb frissítését. A Fortune & Glory egy új játékmódot hoz majd Trials néven, amiben különböző módosítókkal felerősített szörnyeket kell levágnunk, és környezeti kihívásokat kell leküzdenünk.

Hirdetés

A Trials kihívásoknak két nehézségi szintje lesz. A normál fokozatú feladatok teljesítéséért Steel Markok járnak majd, melyeket fegyvermodokra és különleges támadások fejlesztésére költhetünk. A Daunltess nehézségért Gilded Markokat kapunk, amiket pedig különleges, exkluzív festésekre és más, külsőt megváltoztató jutalmakra válthatunk.

Az új valutákat Lady Lucknál használhatjuk majd fel, aki egyébként vezetni is fogja a legdaliásabb hősök eredményeit a Wall of Champions tábláján. A Fortune & Glory az új szezont, a High Skiest is beindítja, és egy új Hunt Passt is hoz, ami rengeteg kalózos témájú cuccot tartalmaz.

A frissítés július 16-án érkezik. A Dauntless ingyenesen elérhető PC-re (az Epic Store-ban találjátok), PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de Switchre is érkezik még idén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)