Hirdetés

Dauntless - jövő héten jönnek a konzolos kiadások

|

A PC-s verzió pedig költözik az Epic Games Store-ra.

Hirdetés

A hosszú idő óta Early Access stádiumban tengődő szörnyvadász MMO hamarosan leveti a tojáshéjat, és megjelenik konzolokra valamint az PC-n az Epic Games Store-ban. Bizony, a játék a PC-s pajtásoknak már csak az Epic saját piacterén keresztül lesz elérhető.

Hirdetés

A Dauntless egyébként egy Monster Hunter-játékokhoz hasonló, kooperatív vadászkaland, amiben néhány haverunkkal küldetéseket vállalhatunk, és elmehetünk levadászni a világ változatos bestiáit. Minden lénynek megvannak a erősségei és gyengeségei, nem mindegyiküket lehet majd levágni egy egyszerű fakarddal. A játék központi eleme a vadászat, a lootgyűjtés és a felszerelésünk folyamatos állítgatása/fejlesztése.

Mivel ingyenesen játszható címről van szó, hamarosan mindenki élvezheti majd a Dauntlesst. A pontos megjelenési dátum május 21., tehát jövő kedd. A stúdió egyébként aktívan dolgozik a Nintendo Switch-es és mobilos változatokon is, de azok megjelenési dátumairól még nincsenek információink.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)