Hirdetés

Dauntless - részletekben fog érkezni a The Coming Storm kiegészítő

|

A Phoenix Labs sajátos módszerrel jelenteti meg a játék legújabb tartalmait.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a Monster Hunter sorozathoz hasonlító Dauntless The Coming Storm frissítése. Vagyis pontosabban annak első része, ugyanis a fejlesztők nem egyben tervezik kiadni a kiegészítőt.

Hirdetés

A játék nyílt bétája már május vége óta pörög, és a szörnyvadász mókához már el is készült az első nagyobb bővítmény. A The Coming Storm első része augusztus 8-án élesedik, az ingyenes kiegészítő a Shattered Isles területet bővíti, illetve a Behemoth rendszer is változni fog egy kicsit. Érkezik még a testreszabható Ostian Repeaters fegyverpáros és az új szörny, Koshai is.

Viszont a The Coming Storm teljes egészét csak folyamatosan fogjuk megkapni, mert a Phoenix Labs inkább arra koncentrál, hogy időszakosan és nagyobb odafigyeléssel bővítse a játékot, mintsem egy nagy csomagban élesítse a tartalmat. A fejlesztők nagyon szívesen hallgatnak és reagálnak a rajongói visszajelzésekre, a gyakoribb frissítés pedig a gyors javításokat és az egyes funkciók tesztelését is könnyebben lehetővé teszi.

A Dauntless nyílt bétáját már több mint kétmillióan kipróbálták, a legnagyobb játékosszám-növekedést júniusban érték el. A hivatalos megjelenésre még várni kell, de a tervek szerint idén kész lesz az első, teljesnek mondható változat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)