Hirdetés

Dauntless - mozgás közben a szörnyvadászok

|

Rövid videón nézhetjük meg, ahogy a harcosok megküzdenek két óriási szörnyeteggel.

Hirdetés

A BioWare és Riot Games veteránokat is magába foglaló Phoenix Labs tavaly jelentette be legelső játékát, ami első ránézésre akár egy új Monster Hunter is lehetne. A koncepció gyakorlatilag ugyanaz, a játékosoknak össze kell dolgozniuk, ha le akarják gyűrni a hatalmas behemótokat.

A PAX Easten kiadott egy perces traileren azt láthatjuk, ahogy a négy hős viszonylag könnyen végez két bestiával, és közben megvillantanak egy-egy különleges képességet is. A fejlesztők a szörnyvadászat mellett crafting rendszert és nagy bejárható területet is ígérnek.

A tervek szerint még idén megjelenik a Dauntless, ha pedig felkeltette az érdeklődéseteket a játék, akkor itt tudtok regisztrálni a bétára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)