Hirdetés

Az új Dauntless trailer megmutatja, hogyan leszünk menőbb szörnyvadászok

|

A PC-s Monster Hunterként emlegetett Dauntless legújabb kedvcsinálógában megleshetjük, milyen menő felszereléseket szerezhetünk majd néhány sikeres küldetés után.

Hirdetés

A Dauntless készítői továbbra is az idei év második felében tervezik elindítani a szörnyvadászos játék bétáját. Hogy addig se felejtsük el a projektet, az eddig látott játékmenet után egy új trailert is kiadtak.

Ebben a harc mellett a kooperatív játék másik rendkívül fontos elemét, a fejlődési rendszert villantották meg. Ahogy azt sejteni lehet, a Dauntless küldetései során legyűrt behemótokból kinyert nyersanyagokat kell majd  felhasználnunk, hogy minél jobb szerelésben eshessünk neki a következő bestiának. De ahogy az új trailerben láthatjátok, ennek a rendszernek van némi további mélysége, hiszen például egy tüzes lény felhasználásával készített fegyver komoly előnyhöz juttathat, ha egy jeges behemót ellen küzdünk.

Ha már a bétában ki akarjátok próbálni, milyen kifarmolni az ehhez szükséges alapanyagokat, a játék oldalán tudtok jelentkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)