Hirdetés

Dave Bautistával, új kampánnyal és más érdekességekkel gazdagodik a Gears 5

|

A The Coalition fedezékharcos lövöldéje single-player és multiplayer tartalmakkal bővül még idén.

Hirdetés

Ha már egyetlen, minden szempontból újnak mondható játékot sem tudott leszállítani az Xbox Game Studios a Series X és a Series S rajtjára, akkor legalább igyekszik az újra kiadott címeket a grafikai ráncfelvarráson túl más extrákkal is vonzóbbá tenni.

Ez a Gears 5 esetében többek között a New Game+ játékmódban ölt testet, valamint két további nehézségi szintben. Míg az Inconceivable csupán egy fokkal csavarja feljebb a kihívás mértékét, addig az Ironman az első elhalálozás alkalmával véget is vet a mókának. Más játékokban is találkoztunk már ezzel a megoldással, mazochisták imádják.

Hirdetés

A november 10-i rajt alkalmával kapunk még egy sor karakterkinézetet Kait, Del és JD számára, fegyverfestéseket, módosítókat (köztük Big head módot, vagy cel-shaded hatást) és achievementeket. Emellett olyan formában is végigjátszhatjuk majd a kampányt, hogy Marcus Fenixet egy az egyben kicseréljük Dave Bautista WWE-s alteregójára, Batistára. Ez nemcsak annyit jelent, hogy úgy néz ki JD apja, mint a pankrátorból lett színész, hanem az ő hangján is szólal meg.

És ha már szóba került a sztorimód, feltétlenül szót kell ejtenünk arról, hogy még az év vége előtt, december folyamán Hivebusters címmel megérkezik az első kiegészítő, amely Zoe Curnoe producer szerint mintegy 3-4 órányi kalandot kínál. Ennél több részletet nem árult el sajnos, de elég valószínű, hogy az Escape játékmód hármasa, Keegan, Lahni és Mac karakterei állnak majd az események gyújtópontjában. Az sem derült ki, hogy fizetnünk kell-e a pakkért, vagy ugyanúgy ingyen hozzáférünk, ahogy eddig a tartalmi bővítések többségéhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)