Hirdetés

David Cox - az Uncharted 2 nem lehet etalon, mert PS3 exkluzív

|

A Castlevania: Lords of Shadow producere szerint az Uncharted 2 PS3 exkluzivitása miatt nem válhat az akciójátékok példaképévé, pedig erre minden esélye meglenne.

Hirdetés

David Cox, a gőzerővel készülő Castlevania: Lords of Shadow hack-and-slash producere meglepő kijelentéssel lepte meg a nagyérdeműt a PSM3 magazinnak adott interjújában. Szerinte a csodálatos, és általunk is agyon dicsért Uncharted 2 minden erénye ellenére sem képes "újradefiniálni" az akciójátékok műfaját azon egyszerű oknál fogva, hogy csak PS3 konzolon jelent meg. A kommentekben majd át lehet harapni az úriember torkát, de előbb lássuk az érveit.

"Az Uncharted 2 vizuálisan tényleg gyönyörű, és technikailag is lenyűgöz; de vajon képes-e újradefiniálni a TPS nézőpontú akciójátékok műfaját? Nos, nem hiszem. Az Uncharted 2 nagyszerű játék, nagyon élveztem minden percét. A legnagyobb erősségének a sztorit és a remek karaktereket tartom. A játék csak egyetlen platformon jelent meg, de szerintem, ha a fejlesztők egy játékkal mércét szeretnének felállítani az adott műfajon belül, akkor azt bizony több platformon is elérhetővé kell tenni."

Cox szerint, ha az Uncharted 2 nem lenne PS3 exkluzív, akkor tényleg az utóbbi idők legnagyobb játéka lehetne, és igazi etalonnak számítana - de gazdái ezt nem tették lehetővé. A Castlevania: Lords of Shadow egyébként PS3-ra és Xbox-ra készül, PC-re nem. Szerintetek se tud egy játék "történelmet írni", ha kizárólag egy platformon jelenik meg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)