Hirdetés

David Harbour elszólta magát, videojátékban fog szerepelni

|

Ráadásul a Free Guy színésznője is vele tart.

Hirdetés

Bár a Hellboy reboottal befürdött, David Harbour cseppet sem panaszkodhat: a Stranger Things napjaink egyik legnépszerűbb sorozata, ő pedig fontos karaktert játszik benne, és nemrég mutatták be a mikulásos akciófilmjét is, a Vérapót, ami nagy közönségsiker.

Szépen alakul számára a folytatás is, hiszen jelenleg a Gran Turismo filmváltozatát forgatja, és benne lesz a Marvel öngyilkos osztagának tartott Thunderboltsban, de felbukkan majd többek között Anthony Mackie (We Have a Ghost) és Pedro Pascal (My Dentist's Murder Trial) oldalán is.

Hirdetés

Miközben a World of Warcraft legújabb kiegészítőjét, a Dragonflightot népszerűsítette, a Video Games FanNation rákérdezett nála egy interjú keretében, hogy ha már úgyis köze lett a játékiparhoz - elvégre WoW-ot reklámoz és a Gran Turismo adaptációján dolgozik -, szívesen szerepelne-e egy videojátékban. A válasz meglepő volt:

"Tulajdonképpen már készül egy, velem és Jodie Comerrel. Azt hiszem jövőre meg is fog jelenni. Egy horrorjáték."

Többet nem sikerült kihúzni Harbourból, viszont így is épp eleget mondott ahhoz, hogy felcsillanjon a szemünk. Nem csak azért, mert egy horrorjátékban fog felbukkanni, hanem azért is, mert Jodie Comerrel együtt teszi ezt, a fiatal színésznő pedig olyan alkotásokban bizonyította már a tehetségét, mint a Free Guy, Az utolsó párbaj és a Megszállottak viadala.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hogy pontosan melyik projektről lehet szó, azt nem könnyű eldönteni, hiszen 2023-ban több címmel is bővül a műfaj: jön az Alan Wake 2, a Resident Evil 4 és a Dead Space remake, a legesélyesebb mégis az, hogy a The Dark Pictures Anthology második évadának nyitányáról, a Directive 8020-ról van szó, ugyanis a széria előszeretettel vonultat fel hollywoodi színészeket, a The Devil in Me-ben például az Oscar-díjra jelölt Jessie Buckley bukkant fel, az előtte lévő epizódokban pedig Shawn Ashmore (Man of Medan), Will Poulter (Little Hope) és Ashley Tisdale (House of Ashes) szerepeltek.

Harbour egyébként azt is elmondta, hogy szívesen szerepelne a következő God of War játékban, mivel látta barátját, Richard Schiffet a Ragnarökben és megtetszett neki a dolog. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)