Hirdetés

David Hayter újra Snake hangja, csak a játék nem stimmel

|

A Konaminak sikerült visszacsalogatni a legendát, hogy újra megszólaltassa kedvenc karakterét.

Hirdetés

Egy kicsit örülünk, hogy a Metal Gear Solid sorozat főszereplője ismét az eredeti hangján beszél hozzánk, csak az az egy gondunk, hogy ezt (egyelőre) csak a Super Bomberman R-ben élvezhetjük.

Hirdetés

A játék a közelmúltban kapott egy új frissítést, amivel egy rakat Konami karakter került be, köztük Naked Snake és Solid Snake Bomberekkel. A lenti videóban hallhatjátok, ahogy mindkét hőst David Hayter szólaltatja meg. Egyébként a csomagba egy új Mother Base pálya is belefért, ami azért elég menő.

Hayter ugyebár kimaradt a Metal Gear Solid V-ből, inkább Kiefer Sutherlandnek adták a szerepet. Talán majd a következő részben már Haytert hallhatjuk, már ha lesz következő Metal Gear Solid Kojima nélkül. Mind tudjuk, hogy sült el a legutóbbi Kojima-mentes Metal Gear próbálkozás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)