Hirdetés

David Jaffe ingyenes lövöldét készít

|

A God of War és a Twisted Metal megalkotója bejelentette, hogy következő projektje egy free to play FPS lesz.

Hirdetés

Jaffe miután otthagyta az Eat, Sleep, Play-t bevallotta, hogy már tíz ötlete is van arra nézve, hogy minek álljon neki legközelebb. A hírek szerint a listájának legtetején egy ingyenesen játszható online lövölde áll.

„Utálom a F2P modellt, de kedvelem annak alapötletét. Szeretem, hogy azonnal bele lehet ugrani, nincsenek korlátok így bárki belekezdhet a játékba. Szeretem, hogy csak úgy ott ül a játékos és eldöntheti, hogy csak öt percre ugrik be, de lehet, hogy annyira berántja a játék, hogy három órán át ott ragad.” nyilatkozta Jeffe.

A Twisted Metal és a God of War alkotójának új lövöldéje böngésző alapú lesz, így bármikor be lehet ugrani, leosztani pár lövést. David Jaffe elmondta, hogy utálja a F2P modell azon részét ahol a játékos kötelezőnek érzi a fizetést, a játékon belül így valószínűleg mindent megtesznek annak érdekében, hogy megtalálják a tökéletes egyensúlyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)