Hirdetés

Hamarosan bemutatkozik God of War atyjának új projektje (videók)

|

A God of War és a Twisted Metal szülőatyja, David Jaffe egy teaser alapján már a következő hónapban leleplezi új játékát a PlayStation Experience esemény keretében.

Hirdetés

Emlékeztek még a The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency névre keresztelt stúdióra, amit David Jaffe fejlesztőzseni alapított? Most két titokzatos teaser is arra utal, hogy a decemberi PlayStation Experience eseményen (december 6 és 7 között) bemutatkozik a csapat első játéka.

A legelső ízelítőt egyenesen a Sony töltötte fel és elsőre nem is tűnik túl érdekesnek, azonban a 18. másodpercnél látható egy webcím, ami a The Bartlet Jones Supernatural Detective Ageny honlapjára vezet.

Ellátogatva az említett oldalra, egy üres, fekete felületet találunk, egyetlen videót kivéve, amely a "Haunted" névre hallgat és maga Jaffe is feltűnik benne.

Ennyiből lehetetlenség lenne megmondani, hogy mire készül valójában a God of War atyja, de a Gematsu rábukkant a Bartlet Jones LinkedIn oldalára, amely megemlít egy új akció IP-t és azt sem rejtették el túlságosan, hogy számos veterán fejlesztő dolgozik rajta az SCE America stúdióiból.

Szerintetek mi lehet Jaffe rejtélyes projektje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)