Hirdetés

Horrorjátékot készít a Twisted Metal atyja

|

Egyjátékos kalandon dolgozik David Jaffe, aki saját elmondása szerint valami újszerűt szeretne mutatni a világnak.

Hirdetés

Sokaknak bizonyára ismerősen cseng David Jaffe neve, hiszen ő alkotta meg például a klasszikus Twisted Metal szériát, de a legelső God of Waron is dolgozott rendezőként. Legfrissebb alkotása, a Drawn to Death nem aratott osztatlan sikert, azonban a játékfejlesztőnek máris van egy vadonatúj ötlete.

Hirdetés

Jaffe a Twitteren számolt be arról, hogy új elfoglaltságot talált, ugyanis elkezdett kidolgozni egy horrorjátékot, ami tervei szerint új alapokra helyezi a játékbeli történetmesélést. Állítása szerint egyelőre senkinek nem mutatta még meg az alkotást, így befektetőket sem szerzett még a projekthez, és jelen pillanatban nem tudja, hogy a világ imádni vagy utálni fogja majd, ha leleplezi azt. A játékfejlesztő hozzátette még, hogy a munka ezen szakasza nagyon ijesztő, ám ugyanakkor szórakoztató is, de több részletet nem igazán árult el.

Ti milyen horrorjátéknak örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)