Hirdetés

Dawn of the Devs - platformer játék a világ leghíresebb fejlesztőivel

|

A világ néhány ismert játékdizájnere a főszereplő ebben a Kickstarteres platformer játékban.

Hirdetés

Vannak híres játékdizájnerek, akikhez a világ leginkább népszerű és ikonikus virtuális hőseit kötjük. De hogyan szuperálnának ezek a fejlesztők, ha ők kerülnének be egy játékba és nekik kellene megmenteniük a világot? Erre a kérdésre ad választ ez a szenzációs Kickstarter projekt.

A Dawn of the Devs egy szenzációs Kickstarter vállalkozás, melynek fejlesztői egy, a játékipar által inspirált platformert szeretnének létrehozni. A játék lényege, hogy három ismert fejlesztőt irányíthatunk (illetve azok paródiáit), akik különleges képességekkel rendelkeznek: Hiro Komiya (Hideo Kojima, Metal Gear Solid) egy doboz segítségével képes lopakodni, Biff Klozinski (Cliff Bleszinski, Gears of War és Unreal Tournament) egy gépágyúval tarolja le az ellenfeleit, Tom Schiffer (Tim Schafer, Monkey Island) pedig a klasszikus kalandjátékokhoz hasonlóan bármennyi tárgyat zsebre tud rakni.

A srácok 65 ezer dollárt szeretnének összegyűjteni (ez meglepően szerény, ha visszagondolunk néhány korábbi projektre) és ha sikerül elég pénzt összeszedni, akkor még három nagyágyú, Milo Deveraux (ez ugye Peter Molyneux, a hype-olás koronázatlan királya), Nick Gable (nyilván Gabe Newell) és Shiro Miyata (vagyis Shigeru Miyamoto) csatlakozik a szereplőgárdához.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)