Hirdetés

Dawn of War 2 - Chaos Rising részletek

|

A Chaos Space Marines ellátogat végre a Warhammer 40,000: Dawn of War 2-be egy kiegészítő keretein belül.

Hirdetés

Már tudtuk, hogy készülget a Warhammer 40,000: Dawn of War 2 első kiegészítője, ám részleteket senki nem közölt velünk. Azonban a THQ ma kitárulkozott, lássuk hát többek között mit kapunk a Chaos Rising névre keresztelt expansion-ből. Húsz új küldetés vár ránk a Blood Ravens oldalán, melyet egy mentés betöltésével, vagy egy felszerelt egységgel kezdhetünk el. A maximális szint 30-ra emelkedett és új felszerelés is elérhető, köztük erős Chaos-témájú páncélszettekkel, aminek viselete "borzasztó következményekkel" járhat.

A Chaos Space Marines egységek elérhetőek többjátékos módban, és minden oldal kap egy új egységet. Új pályák és innovatív új többjátékos lehetőségeket is ígérnek a készítők. A kiegészítő 2010 tavaszán érkezik majd PC-re, azonban a sima Dawn of War 2 kap egy kisebb túlélő co-op módot, a The Last Stand-et októberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)