Hirdetés

Dawn of War 2 - Mától csak a háború létezik

|

Az esti órákban válik elérhetővé a There is Only War című tartalmi frissítés a Warhammer 40K: Dawn of War 2 című taktikai játékhoz.

Hirdetés

A Warhammer 40,000: Dawn of War 2 megcselekedte, amit megkövetelt a császár, és az ihletadó táblás játékok mintájára feláldozta a bázisépítést, a termelést, az erőforrásokkal való gazdálkodást az autentikus, kis létszámú csapatokkal végrehajtott bevetések oltárán.



Ez megosztotta ugyan az első rész rajongóit, de lássuk be, a Warhammer játékok mindig is erről szóltak (kellett volna, hogy szóljanak). Némi örömöt jelent az ürömben a hagyományos RTS-vonal pártfogóinak, hogy a Warhammer 40,000: Dawn of War 2 többszereplős játékmódjai között akad olyan is, ahol kiélhetik bázisépítésre, erőforrás menedzsmentre irányuló vágyaikat.



Egyebek mellett ezek a multiplayer lehetőségek fognak bővülni a közép-európai idő szerint este 20:00 órától elérhető There is Only War frissítés jóvoltából. Az elmaradhatatlan hibajavítás és kiegyensúlyozás mellett új lehetőségek és tartalmak kerülnek ily módon a játékba. A játszható térképek számát majdhogynem megduplázó (tízről tizennyolcra emeli) csomag legértékesebb tartalma a World Builder névre hallgató szerkesztő, amivel bárki elkészítheti a számára ideális hadszínteret, s akár meg is oszthatja munkája gyümölcsét másokkal.



 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)