Hirdetés

Dawn of War 2 soundtrack ajándékba

|

A Relic stúdió egy kis csemegével kedveskedik a Warhammer rajongóknak. Letölthető a Dawn of War 2 soundtrackje.

Hirdetés

A stratégiai játékok kapcsán általában nem a zene az, amiről eszünkbe jut egy-egy régi kedvenc. A durvább pályák, keményebb egységek maradandóbb nyomot hagynak az egyszeri gamerben. A zene pedig fontos része a legtöbb játéknak, így van ez a Warhammer 40k: Dawn of War 2 esetében is.

A főmenüben felcsendülő dallam sokszor meghatározza az egész hangulatot, ezért különösképpen oda kell rá figyelni. Az első benyomás sokat számít. Az intro, és az átvezetők alatt sem árt, ha jófajta muzsika szól. Aztán a pályákon is ugye ott csilingel, zörömböl a muzsika, jobb esetben erősítve a hangulatot. A Relic csapat jó munkát végzett a Dawn of War 2 esetében, és úgy gondolták, ezt mindenkinek hallania kell. A gondolatot tett követte, és így most bárki szabadon letöltheti a Warhammer 40000: Dawn of War 2 számait. Akit érdekel kattanjon a közösségi oldalra, vagy a Steamre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)