Hirdetés

Dawn of War: Chaos Rising - Tavaszig várni kell rá

|

A Relic sajnos még elszöszöl egy darabig az első Dawn of War 2 kiegészítővel.

Hirdetés

Szomorúan konstatáljuk, hogy nemhogy a karácsonyt, de még az év eleji tumultust is lekési a Chaos Rising. A Relic végre hivatalos megjelenési dátumot közölt az első Dawn of War 2 kiegészítő kapcsán.

A Chaos Rising pedig ígéretes kiegészítő. A kötelező új pályák, új játékmódok mellett, egy csomó új felszerelést is megszerezhetünk hőseinknek, akik tavasztól egészen 30-as szintig fejlődhetnek. Erre szükség is lesz, hiszen ellenfeleink ezúttal a kőkemény káosz gárdistái lesznek, akik vannak olyan tökös legények, mint mi. Sajnos egészen március 12-ig várnunk kell, hogy összemérhessük erőnket, viszont a Relic-et ismerve legalább igényes alkotást kapunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)