Hirdetés

Dawn of War II - Megjelenése után azonnal frissíthetik

|

Day Zero megnevezéssel gyors frissítésben és letölthető tartalmakban részesülhet a Dawn of War második része.

Hirdetés

Az aranylemezen terpeszkedő Dawn of War II producere, Mark Noseworthy tervei szerint februárban debütáló játékukhoz azonnal kiadnának egy, a bétateszterek visszajelzései alapján összeállított frissítést Day Zero elnevezéssel, valamint utána előrukkolnának két vadonatúj multiplayer pályával is. Mark Noseworthy és brigádja mindet megtesz rajongóik elkényeztetése érdekében, ezért kerülhet sor azonnali frissítésre és folyamatosan szállingózó letölthető tartalmakra. Az említett multiplayer arénák mellett további nyalánkságokra számíthatnak a játékra befektető vásárlók, ugyanis a Games for Windows platformot kihasználva már megjelenése utáni első hetében DLC-t terveznek hozzátapasztani. Mark Noseworthy a végén hozzátette, tartalmaik megjelenése csak abban az esetben esedékes, ha minden terveik szerint alakul. Erre pedig minden lehetőségünk adott, ugyanis betervezett menterendjük szerint haladnak, de feltenném a gyakran visszatérő kérdést: a megjelenési dátumot tartva mindenképpen összerakják a játékot (akár kisebb-nagyobb hibákkal együtt) és úgymond „hangzatos" frissítések, tartalmak kiadásával csiszolják tökéletesre végterméküket?

dawnofwar2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)