Hirdetés

Dawn of War II - Retribution - Bétateszt bejelentve

|

Jövőre tervezi elindítani a Dawn of War II - Retribution bétatesztjét a Relic

Hirdetés

Az RTS-ei miatt PC-s körökben igen nagyra tartott Relic most hozta tudomásunkra, hogy jövőre tervezi nemrég bejelentett Dawn of War II - Retribution játékának bétatesztjét.

Továbbá az is kiderült, hogy szakítva a Games For Windows Live-os hagyományokkal a Dawn of War II - Retribution már SteamWorks támogatással érkezik, tehát annak hálózatát és meccsszervezőjét használja majd, legyen szó kompetitív vagy kooperatív játékról. A további előnyökről, mint a létrehozható csoportokról, achievementekről, a Steam overlay ablakokról, ingyen hétvégékről, és az ismert steames fícsörökről már ne is beszéljünk. További tájékoztatást a bétával kapcsolatban későbbre ígértek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)