Hirdetés

Day of Infamy - játszható a második világháborús lövölde

|

Az Insurgency készítőinek új játéka korai hozzáféréssel ugyan, de bárki számára kipróbálható mától.

Hirdetés

Hosszú évek után úgy tűnik, végre újra érdekes lehet a világháborús téma. A Battlefield 1 és a Verdun mellett a Day of Infamy is egy nagy háborúban játszódik, szám szerint a másodikban.

Insurgency modként indult, de most önálló játék lett belőle. Eredetijéhez nagyon hasonlít, ugyanúgy a csapatjáték a hangsúlyos, úgyhogy akinek az nem jött be, valószínűleg ebben sem fog sok örömet lelni. A jelenlegi változat három játékmódot kínál, és a brit, az amerikai vagy a német hadsereg valamelyikéhez csatlakozhatunk. Hat pályán játszhatunk 20 fegyvert használva, amiket kis mértékben változtathatunk. A PvP többjátékos lehetőségek mellett kooperatív módok is bekerültek. A játék jelenleg 17,99 euróba (5% kedvezménnyel 17,09-be) kerül, de ahogy bővül, úgy mehet fel az ára. Ha érdekesnek találjátok, mihamarabb vegyétek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)