Hirdetés

Day of the Tentacle Remastered - megvan, mikor jönnek a csápok

|

Pontos megjelenési dátumot kapott a Day of the Tentacle Remastered, minden idők egyik legjobb kalandjátékának felújított változata.

Hirdetés

Már eddig is több mint harminc játék megjelenése volt márciusra időzítve, de most itt van még egy, amire érdemes lesz félretenni. 

A Day of the Tentacle Remastered a több mint 23 évvel ezelőtt megjelent eredeti kicsit felturbózott változata, ami hasonló változásokon ment át, mint tavaly a Grim Fandango. Nagyobb felbontás mellett játszhatjuk, fejlesztői kommentárt hallgathatunk, és természetesen ahogy az eredeti játékban, úgy ebben is végigjátszhatjuk a Maniac Mansion eredeti változatát. A Double Fine ma bejelentette, hogy a játék PC-re március 22-én jelenik meg, és mivel korábban azt ígérték, minden platformra ugyanakkor jön, valószínűleg a PlayStation 4-es és PS Vitás kiadás megjelenése is erre a napra várható. Ha szeretnétek látni, ahogy Tim Schafer kötött csápokkal bábozik, mindenképp nézzétek meg az alábbi videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)