Hirdetés

Day of the Tentacle - Tim Schafer tíz év után először ül le a saját játéka elé (videó)

|

A legendás játékdizájner egy évtized után újra végigjátssza a Day of the Tentacle-t, miközben sztorizgat a fejlesztésről és Steven Spielbergről.

Hirdetés

A Day of the Tentacle Tim Schafer egyik klasszikusa, ami most egy dokumentumfilm-sorozat kapcsán került újra elő. A legenda egy negyvenperces videóban rugdal minket végig a nosztasétányon.

A Double Fine még 2012-ben indította el a Broken Age kampányát, ami hatalmas sikerrel zárt a Kickstarteren. Ezzel egy időben a 2 Player Productions elkezdett csinálni egy dokumentumfilm-sorozatot a stúdióról és persze Tim Schaferről. 

A sorozat első részében Schafer újra leült a Day of the Tentacle elé és tíz év után először játssza végig a saját kalandjátékát. Közben persze folyamatosan mennek a történetek a játékról, a fejlesztésről, sőt, arról is mesél, hogy egyszer Steven Spielberg fia hívta fel tanácsért a játékkal kapcsolatban. 

Ti melyik fejlesztőt szeretnétek látni, ahogy saját játékával játszik? Carmack és a Doom? Doug TenNapel és a Neverhood? Személy szerint én a Flappy Bird alkotóját kárhoztatnám arra, hogy csak a saját játékával játszhasson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)