Hirdetés

Három stúdióra bomlott a Just Survive és a PlanetSide 2 fejlesztőcsapata

|

A Daybreak Games különös módon próbál meg túlélni.

Hirdetés

Elég sok kavarodás és probléma volt a Daybreak Game Company-nél az utóbbi időben, elég csak a H1Z1-et érintő tanácstalanságra vagy a többszöri leépítésekre gondolni, amelyek a nagyszabású tervek (lásd PlanetSide 3) ellenére azt vetítették előre, hogy a cégnek meg vannak számlálva a napjai. 

Hirdetés

Végről egyelőre szó sincs, a Daybreak Games inkább átalakult, pontosabban felbomlott három külön stúdióra: ezek a Dimensional Ink Games, a Darkpaw Games és a Rogue Planet Games. A közlemény szerint ez egy hosszútávú stratégia része, amelynek célja a meglévő franchise-ok bővítése és újak létrehozása, miközben az is lehetővé válik a stúdiók számára, hogy tovább erősítsék egyedi identitásukat, közösségüket, kultúrájukat és csapatukat. 

Az austini bázisú Dimensional Ink Games a DC Universe Online támogatásával foglalatoskodik majd a City of Heroes-t is készítő Jack Emmert vezetésével, de a DCUO mellett idén elkezdenek dolgozni egy vadonatúj akció-MMO-n is. A Darkpaw Games az EverQuestre fog fókuszálni és a játék executive producere, Holly Longdale állt az élére, míg a PlanetSide 1-2 mögött álló Rogue Planet Games munkatársai a következő shooteren szorgoskodnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)