Hirdetés

Daylight - multiplatform cím lett a horrorból

|

A Daylight fejlesztését végző Zombie Studios bejelentette, hogy Unreal Engine 4 hajtotta kalandjuk már nem PC-exkluzív címként fog megjelenni.

Hirdetés

A Daylight (ami nem összekeverendő a Techland Dying Light című homokozójával) egy igen különleges, belsőnézetes kalandjátéknak ígérkezik, amit ráadásul az Unreal Engine 4 fog hajtani.

A bejelentéskor még úgy volt, hogy egyedül a PC-s játékosok kapnak ebből a pszicho-thrillerből, de mára megváltozott a helyzet: a Steam mellett a Sony új generációs gépére is megérkezik a program. Aki PlayStation 4-et készül vásárolni és szereti a borzongást, már fel is vésheti listájára a Zombie Studios játékát.

Ebben a címben nem lesz indokolatlan hentelés és eszelős rohangálás. Mindössze egy telefon lesz nálunk, ami segít eligazodni és egy kis fényt is szolgáltat (és véletlenül sem jó arra, hogy mondjuk felhívjuk anyukánkat vagy Chuck Norrist), de ez nem ment meg minket a folyamatosan változó terepen. A környezet véletlenszerűen generálódik, hogy ne ismerhessük ki magunkat, és egy pillanatra se környékezhessen meg a biztonságérzet, még akkor sem, ha már nem először kezdtünk neki a kampánynak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)