Hirdetés

Daymare: 1998 - megjelent a Resident Evil 2 Reborn csapatának saját játéka

|

A klasszikus túlélőhorror rajongói úgy döntöttek, hogy összerakják saját játékukat, amit ingyen ki is próbálhattok.

Hirdetés

Az Invader Games egy Resident Evil 2 Reborn projekttel kezdte a karrierjét, melynek célja az volt, hogy sokak kedvenc horrorját Unreal Engine 4-re ültesse. A Capcom lelőtte a fejlesztést (mivel talán ennek köszönhetően ők is dolgoztak a saját remake-jükön), de a srácok ahelyett hogy kidobták volna a dolgokat, újratervezték a projektet.

Hirdetés

A Reborn hamvaiból készült a Daymare: 1998, amiben 3 főhőst irányíthatunk egy pokoli lényekkel által megszállt kisvárosban. A játék leírása felhívja az érdeklődők figyelmét arra, hogy ez a cím nem a gyenge lelkeknek való. Komoly és komor túlélőhorrorra számíthatunk, ahol az ellenfelek nem fognak két golyótól összecsuklani, és a túléléshez az eszünket is használnunk kell majd.

A Daymare: 1998 már meg is jelent, Steamen be is szerezhetitek, ha bejön a műfaj. Van demó verzió is, szóval egy próbát mindenképpen megér a kaland. Nem lenne rossz egy konzolos port sem egyszer majd, reméljük elég pénzt kaszálnak a srácok ahhoz, hogy elgondolkodjanak ezen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)