Hirdetés

Tavasszal konzolokra is megjelenik a Resident Evil által inspirált horrorjáték

|

PC-n már régóta elérhető a Daymare: 1998, de nemsokára két újabb platformon lesz játszható.

Hirdetés

Az Invader Studios még évekkel ezelőtt elkezdett dolgozni egy projekten, ami eredetileg a Resident Evil 2 újraalkotott változata lett volna, ám aztán bejelentette a Capcom a hivatalos remake-et, így pedig a csapat nem folytathatta a felújítást. Szerencsére a srácok nem adták fel, és összeraktak egy egyedi horrorjátékot.

Hirdetés

Ez lett a Daymare: 1998, ami tavaly ősz óta már megvásárolható a Steamen, de most kiderült, hogy konzolokra is elérhető lesz később. PlayStation 4-re dobozos és digitális formában is megvásárolhatjuk, Xbox One-ra viszont kizárólag digitálisan szerezhetjük be. Ráadásul nem is kell túl sokat várnunk a megjelenésre, ugyanis a jelenlegi tervek szerint április 28-án érkezik meg a játék a két új platformra.

Ti kipróbáltátok már a Daymare: 1998-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)