Hirdetés

Days Gone - júniusban kapjuk az első új tartalmakat

|

Az ingyenes DLC a sztorit ugyan nem fogja bővíteni, de sok extrát hoz.

Hirdetés

Alig néhány nap, és bárki motorra pattanhat, hogy nekivágjon Oregon barátságtalan, fertőzöttekkel teli tájainak.Holnap kora délután (14:01-kor) elmondjuk, milyen lett szerintünk a játék, úgyhogy mindenképp nézzetek vissza. 

Hirdetés

A történetet nagyjából 30 óra alatt lehet befejezni, és ezen felül még egy rakás extra tennivaló várja a játékosokat: kipucolásra váró táborok, NERO ellenőrzőpontok, hordák, felégetni való korcsfészkek. Aki mindennel végez, júniusig pihenhet, amikor az első DLC-vel megérkezik a Túlélő nehézségi szint. Ezt választva nem csak hogy nagyobb kihívást jelent a korcsok földre küldése, de nélkülöznünk kell a kényelmi funkciókat is, köztük a gyorsutazást és a HUD-ot, viszont cserébe új trófeák és motorfestések oldhatók fel. Emellett minden héten új kihívásokat teljesíthetünk, hogy tárgyakat és egyéb jutalmakat szerezzünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)