Hirdetés

Days Gone - kapunk majd DLC-t is

|

Nem minden Sony-játékot kísér kiegészítő, de amit igen, annál jellemzően jól is sikerül.

Hirdetés

A napokban elkészült a Days Gone befejezettnek tekinthető változata, ami elindult a sokszorosító felé, hogy április 26-án a boltokba kerülhessen.

Hirdetés

Deacon és a többiek történetét nagyjából 30 órányi játékkal ismerhetjük majd meg, de a végén valószínűleg többre fogunk vágyni. Ezzel a Bend Studio is tervez. David Lee közösségi menedzser a GamerBravesnek adott interjújában elmondta, hogy legalább egy DLC-t kapunk a megjelenést követően, de még nem mesélhet róla. Nem is hibáztatjuk, elvégre a megjelenés is több mint másfél hónap múlva esedékes, de jó tudni, hogy az utána következő időszakra is vannak tervek.

A Days Gone-ról a napokban írtunk egy előzetest, itt pedig videós beszámolót találtok arról a sajtóeseményről, ahol három órát játszottunk a játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)