Hirdetés

Days Gone - romantikus trailer mutatja meg, mit tett tönkre a világvége

|

Belepillanthatunk egy kicsit a főhős múltjába, ám hamar kaotikussá válik a helyzet a friss kedvcsinálóban.

Hirdetés

Idén sem maradunk ütős PlayStation 4-exkluzívok nélkül, amelyek közül egyértelműen a Days Gone tűnik az egyik legígéretesebbnek. Most pedig kicsit jobban is megismerhetjük posztapokaliptikus kaland főszereplőjének korábbi életét.

Hirdetés

Deacon St. John leginkább egyedül fog kalandozni és motorozgatni a Days Gone zombikkal teli, lepusztult világában. Azonban nem volt mindig magányos a főhős, hiszen korábban volt egy felesége is, Sarah, egy új videóban pedig megnézhetjük kettejük esküvőjét. A trailerben azt is láthatjuk, hogy a templom, ahol az esemény zajlott, már közel sem olyan, mint régen volt, ráadásul hamar megérkeznek a helyszínre a rivális motorosok, illetve a fertőzöttek is.

A Days Gone április 26-án jelenik meg PlayStation 4-re. Ti megveszitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)