Hirdetés

Days Gone - a nyitott világ és a kedvenc motorunk bűvöletében

|

Nagyon várjuk már itt sokan, hogy mit is tartogat nekünk a Days Gone, van is egy új fejlesztői videó, csak a műsorvezetőt tudnánk feledni.

Hirdetés

Nyilván jót tesz a fejlesztőknek, amikor nem csak a kamera mellé nézve kell pár marketingszagú mondatot elmondani, hanem valami biomassza ül legalább velük szemben, reagál, kérdez, próbálja fenntartani a beszélgetés lángját, hogy a kedves néző is bevonva érezze magát, de aki kitalálta, hogy Bajo legyen jelen esetben a massza, az töltsön el vele egy 8 órás repülőutat beszélgetve, bőven elég büntetés lesz.

Hirdetés

Leleményesebbek kiszúrhatták, hogy közepesen kellemetlennek tartom az alábbi fejlesztői videót a motoros bandás szerkóba bújtatott vezetőjével, de szerencsére a Days Gone nyitott világának felfedezéséről, és persze a saját magunk által építhető, szépíthető motor képességeiről is szó esik benne, szóval egy megtekintést (lehetőleg letekert hangerővel, felirat van) mindenképpen megér, mert a játék elég impozánsnak mutatkozik benne.

Nektek hogy tetszik? Mármint nem Bajo, vannak kérdések, amiben nem nyitok vitát...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)