Hirdetés

Jöhet a Days Gone 2?

|

Miután a zombis móka a Golden Joystick díjkiosztón elnyerte az év játéka díjat a "Legjobb PlayStation játék" kategóriában, a stúdió vezetője beszélt arról, hogy mik a terveik a jövőre nézve.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy az idei év nem bővelkedett úgy PS-exkluzív címekben, mint a tavalyi, de azért nem vitathatjuk el a Days Gone érdemeit, melyeknek hála megkapta az Év Playstation játéka díjat a Golden Joystick díjátadón. Igaz, hogy a posztapokaliptikus környezetben nem csak zombik, de bugok is akadtak szép számmal, ennek ellenére a hangulatában, mechanikáiban és történetben is erős játék joggal nevez az év legjobbjai közé. A videojátékipart pedig nem úgy ismerjük, hogy a sikerek láttán ne merülne fel egyből a folytatás ötlete.

Hirdetés

A Chris Reese, a stúdió vezetője a Golden Joystick után beszélt kicsit arról, hogy miket terveznek a jövőben, és azt határozottan kijelentette, hogy még közel sem meséltek el mindent a Days Gone-nal kapcsolatban.

"Ó igen, ez a szenvedélyünk, amit mindig is csinálni szerettünk volna. Ez az a világ, amelybe szeretnénk még több életet lehelni, és felfedezni még több különböző utat. Szóval ki tudja? Meglátjuk."

Persze ez még nem egy ígéret, de azért leszűrhetjük belőle, hogy a csapat nem dőlne a kardjába, ha egy második részt is össze kéne rakniuk a Days Gone-hoz. Reese azt is elmondta, hogy a játékosok fogadtatása és a Golden Joystick díj is hatalmas lelkesedéssel tölti el őket, és nagyon inspirálóan hat a fejlesztőkre. Ha érkezik is a Days Gone 2, az már több mint valószínű, hogy a PlayStaion 5 felhozatalát erősíti majd, így ha nektek nem voltak elég nagyok a zombihordák, akkor a következő generáció talán még monumentálisabb borzalmakat ígérhet. Mi reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)