Hirdetés

Days Gone - bemutatkoznak a különböző freakerek

|

A Days Gone-ban nem élőholtak, hanem fertőzött élők próbálják megkeseríteni a túlélők egyébként sem nagyon boldog életét.

Hirdetés

Tavaly már foglalkoztunk egy cikkben azzal, hogy miért hívják szinte minden filmben, sorozatban és játékban másképp azokat a lényeket, amik alapvetően leginkább a zombikhoz hasonlítanak.

Hirdetés

A Days Gone-t is a zombis játékok kategóriájába sorolhatjuk, viszont a világot vírussal fertőzött, még élő emberek, úgynevezett freakerek özönlötték el. Ugyanúgy esznek, isznak, alszanak, mint amikor még emberek voltak, csak nem szépek és nem nagyon okosak. Őket mutatja be az alábbi videó, illetve láthatjuk fegyvereket, lövöldözős és lopakodós játékmenetet, craftolást és javítást, valamint közelharcot is.

A Days Gone április 26-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)