Hirdetés

Days Gone - motoros kihívásokat és folyamatosan özönlő hordát hoz a nyár

|

A Bend Studio gondoskodik arról, hogy a következő hetekben se tegyük félre a Days Gone-t.

Hirdetés

Aki elsősorban a sztorival haladt, és nem állt le a NERO ellenőrzőpontoknál meg a fészkeknél, azt rengeteg tennivaló várta a történet befejezését követően is. Ha mindennel végeztetek, most ideje újra elővenni a játékot.

Hirdetés

A napokban megjelent egy ingyenes DLC, ami 12 hétnyi frissítésnek alapoz meg. A Survival Mode nehézséget választók keményebb ellenfelekkel lesznek kénytelenek szembenézni, nem használhatják a gyors utazást, nem láthatják, észrevették-e őket az ellenségek, és a körvonalak sem jelennek meg számukra. A HUD kikapcsol, csak a túlélő nézet aktiválásával lehet előhozni. Aki így teljesíti a játékot, motorfestéseket és trófeákat kap.

Emellett mostantól hetente új kihívások várnak majd minket, melyek némelyike harci tudásunkat teszi próbára, mások során meg azt kell bizonyítanunk, hogy nagyon ügyesen motorozunk. Teljesítésért cserébe felvarrók járnak, amik apró bónuszokat (megnövelt életerőt, gyorsabb állóképesség újratöltést stb.) adnak. Krediteket is kapunk, melyeket skinekre, motorfestésekre, nagyobb extrákat kínáló gyűrűkre válthatunk be. A kihívások során választhatunk öltözékeket (lesz póló nélküli Deacon is!), vagy dönthetünk úgy, hogy Piás, Rikki, Addy, Vas Mike, vagy valaki más szerepében játszunk.

Ti játszotok még a játékkal? Újra előveszitek most?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)