Hirdetés

Days Gone - láthatjuk a játék első másfél óráját

|

Csak jövőre jön a Days Gone, viszont aki nem bírja ki addig, illetve szeretne képbe kerülni a játékkal kapcsolatban, nézze meg a most érkezett gameplay-eket.

Hirdetés

Jövőre is folytatódik a Sony erős menetelése, az év egyik legütősebb játéka lehet a Days Gone. A Bend stúdió hosszú ideje első igazán nagy projektje eddig nagyon jónak tűnik.

Hirdetés

A csapat a Game Informeren keresztül tolja ki az új infókat és tartalmakat, tőlük kaptuk az alábbi videókat is. Az első egy 52 perces gameplay, mely a játék elejét mutatja meg, és nyilván spoileres valamelyest, úgyhogy ha nem akartok mindent tudni, csak pörgessetek bele óvatosan. Láthatunk táborokat, akciót, nehéz döntéseket és zombikat, akik nem zombik valójában.

További 40 percet a Game Informer oldalán lehet megtekinteni.

Megjelenés remélhetőleg 2019 tavaszán, kizárólag PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)