Hirdetés

Aranylemezre került a Days Gone

|

Méteres hóban állva jelentette be a fejlesztőcsapat, hogy befejezte a munkát.

Hirdetés

Április végén érkezik a Sony Interactive Entertainment idei első nagy PlayStation-exkluzívja, a Days Gone.

Hirdetés

Mi március elején próbálhattuk ki Prágában, de még nem a végleges változatot, hanem egy olyat, amivel heteken át turnéztak a világ körül. Közben Oregonban a csapat épp nem utazgató része a játék véglegesítésével volt elfoglalva, és most sikerült elkészíteni azt a változatot, ami lemezre kerül. Persze a világ úgy működik, hogy lesz még első napi frissítés meg egy-két patch utána, de az 1.0-s változat már elindul a sokszorosítóba, és nem fog tolódni a megjelenés.

Korábban azért halasztották el a játékot, hogy szellősebb időszakban tudják kiadni. Jelen állás szerint leginkább a Mortal Kombat 11 pályázik akkortájt a pénzünkre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)