Hirdetés

Days Gone - rengeteg új dolgot megtudtunk a játékról

|

Többek között kiderült az is, hogy nagyjából mikor érkezik meg a posztapokaliptikus kaland.

Hirdetés

Az eddig látottak alapján elég izgalmasnak ígérkezik a Days Gone, amelyben sokat fogunk motorozni, illetve az életünkre törő rémségek elől menekülni. Most pedig elég sok részletet megtudhattunk a Sony készülő játékáról, például azt is tudjuk már, hogy nem "zombik", hanem "freakerek" ellen kell felvennünk a harcot, az őket sújtó kór pedig nem csak embereket, hanem az állatvilágot is megtámadja, fertőzött kutyákkal és medvékkel is összefuthatunk. 

Hirdetés

Nemrég megjelent a Game Informeren egy interjú, amelyből sok részletet megtudhattunk a Days Gone kapcsán. Kiderült például, hogy nem alakíthatjuk majd saját ízlésünk szerint a főhős, Deacon kinézetét, viszont motorunkat tuningolhatjuk majd ezzel-azzal a játék során. A jelek szerint pedig hősünk tud úszni, de nem akar, így valószínűleg csak a szárazföldön fogunk barangolni.

Azt is megtudtuk, hogy nagyjából 30 óra alatt végigjátszható a Days Gone, viszont a finálé után folytathatjuk a kalandozást. A játékban értelemszerűen sokat fogunk motorozni, viszont ha már unjunk a dolgot, akkor használhatjuk a fast travelt is. Emellett már az sem titok, hogy PlayStation 4-en és PlayStation 4 Prón is 30 fps lesz a maximum.

A játékmenetről is megtudtunk néhány apróságot, többek között például azt, hogy nem egy lineáris sztorit fogunk kapni, mint a The Last of Us-ban, hanem egy nyílt világban járkálhatunk, amelyben bossharcok nehezítik meg a továbbjutást. A dinamikusan változó időjárás pedig szintén sokat hozzátesz az élményhez. Illetve még azt is érdemes megemlíteni, hogy a Days Gone fejezetekre lesz bontva, és jó néhány scriptelt eseményt is kapunk majd.

Végül pedig kiderült az is, hogy a Days Gone még a The Last of Us Part II előtt, valamikor 2019 elején jelenik meg. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)