Hirdetés

Days Gone - a 30 órás kampányban lesz 6 órányi átvezető

|

Hölgyeim és uraim, dőljenek hátra, helyezkedjenek kényelembe, most itt bizony rengeteg motorozást fogunk nézni.

Hirdetés

Maga a SIE Bend, a játékot fejlesztő stúdió jelentette, hogy a Days Gone nagyjából 30 óra körül lesz végigjátszható. Ehhez pedig hozzátették, hogy a sztori mintegy 20 százaléka áll majd átvezetőkből, ami azt jelenti, hogy 6 órán át mozizunk majd.

Hirdetés

Ez utóbbi egyébként nem feltétlenül negatívum, ha van elég sztori, hogy megtöltse azt a hat órát. A játék egyébként kifejezetten érdekesnek tűnik, és bár Paca első tapasztalatai szerint nem hibátlan, azért van még mit javítani rajta a megjelenésig. Az összesen hatórás átvezető anyagról szóló hírt a főhőst, azaz Deacon St. Johnt alakít Sam Witwer is megosztotta:

Erre még majdnem két hónapja van a stúdiónak, mivel a Days Gone megjelenési dátuma 2019. április 26. Ti mennyire várjátok a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)