Hirdetés

Days Gone - megérkezett az első kihívás

|

Pénteken befutott a Surrounded, egy végeláthatatlan hordával küzdhetünk meg.

Hirdetés

Korábban egy frissítéssel megalapozott a Bend Studio a Days Gone  újításainak, köztük a heti kihívásoknak is. Mostantól minden pénteken új tennivaló vár majd minket. 

Hirdetés

Jelenleg épp a Surrounded érhető el, melyben az a feladatunk, hogy csapdák, fegyverek és a környezet elemeinek használatával a lehető legtovább életben maradjunk, miközben a korcsok folyamatosan özönlenek ránk és a vérünket akarják. Bronz, ezüst és arany minősítést szerezhetünk, krediteket gyűjthetünk, melyekkel a kihívások során irányítható karakterek, felvarrók és gyűrűk oldhatók fel. Lépjetek be, tegyetek egy próbát, ha szeretnétek még egy kicsit visszatérni Oregonba!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)