Hirdetés

Ez történt a Days Gone első évében

|

A napokban ünnepli első születésnapját a Bend Studio játéka, minek örömére a csapat közzétett pár szépen mutató számadatot.

Hirdetés

A kritikusok vegyes érzelmekkel fogadták, viszont a játékosok tetszését elnyerte a korábban kézikonzolra fejlesztő csapat első PS4-es játéka, mely egy éve, 2019. április 26-án debütált. Azt nem tudjuk, pontosan mennyi fogyott belőle, de a csapat egy stílusos infografikával elárulta, milyen eredményeket értek el a játékosok.

Hirdetés

Az elmúlt 365 napban összesen 200 millió órát játszottunk, 45 millió hordát pusztítottunk el, 30 millió tábort takarítottunk ki, és kb. ugyanennyi NERO ellenőrzőponton tettünk rendet. 342 millió alkalommal jártunk a táborokban, 8 milliárd kreditet költöttünk a motor javítására, és 350 millió gyűjtögetnivalót szedtünk össze. Az is kiderült, hogy a fotómódot használva több mint 1 millió képet lőttünk. További számokat az alábbi képen láthattok.

A Bend Studio már dolgozik a következő AAA játékán, és valószínű, hogy a Days Gone 2 lesz az. Akárhogy is, várjuk szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)