Hirdetés

Days Gone - már majdnem kész, 2018-ban jön

|

Elejétől a végéig játszható a Bend Studio zombis játéka, de kell még idő, hogy minden a helyére kerüljön. Viszont legalább nem sok.

Hirdetés

2018-ban rendesen odacsap a Sony, ez lehet minden idők egyik legjobb éve a PlayStation 4-tulajok számára. 

Hirdetés

Az idei egy visszafogottabb év volt, de így is jött egy Horizon Zero Dawn, egy Uncharted: The Lost Legacy és egy Gran Turismo Sport, hogy a Gravity Rush 2-ről már ne is beszéljünk. 2018 tavaszán érkezik a God of War, februárban a Shadow of the Colossus remake, és egyelőre nem tisztázott időpontban, de valamikor az év folyamán jön még a Detroit: Become Human, a Spider-Man, a Dreams, és mint azt Shuhei Yoshida megerősítette a PlayStation Experience során, a Days Gone. A Sony Interactive Entertainment elnöke elmondta, ő már eltöltött vele némi időt, és bár egyelőre a nagy közönség még nem próbálhatta ki, létezik egy olyan változat, ami végigjátszható. Most már csak a finomítások vannak hátra, a teljesítmény javítása, a hibák foltozása, úgyhogy teljesen reális a jövő évi megjelenés.

A The Last of Us Part II megjelenését is jövőre pletykálják, de nem tartjuk valószínűnek, hogy a Sony egy szezonban két, témáját tekintve hasonló, nagy költségvetésű játékot is kiad. Ha mégis, nehéz lesz választani. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)