Hirdetés

Days Gone - szeretgetni kell a motort

|

Az új videó elsősorban a jármű szerepéről és fontosságáról mesél.

Hirdetés

Felpörgött a Sony, rövid időn belül a második videót kapjuk a Days Gone-hoz.

Hirdetés

A World Video Series második részéből kiderül, hogy motorunk nem csak egy egyszerű közlekedési eszköz lesz, az életünk múlthat azon, hogy mennyire foglalkozunk vele. Tankolni kell bele, javítgatni, fejleszteni, strapabíróbb alkatrészeket szerelni rá. Tuningolhatjuk is, hogy nagyobb eséllyel menekülhessünk el a veszélyből. Emellett tárolhatunk rajta extra lőszert is. Ha elhalálozunk, a motornál éledünk újra.

A videóban szó esik arról is, hogy ha nem akarunk éjszaka, amikor a mutánsok veszélyesebbek, kint maradni, menedéket kereshetünk, illetve állomások felfedezésével gyorsutazási pontokat nyithatunk meg.

A Days Gone április 26-án jelenik meg, kizárólag PS4-re, magyar felirattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)