Hirdetés

Days Gone, Outriders és Monster Hunter: World - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egyelőre még tartja magát a People Can Fly looter shootere, de dacból elővettünk egy el nem ismert remekművet is.

Hirdetés

Túlzás lenne azt állítani, hogy mindenkit beszippantott volna az Outriders, de tény és való, hogy közülünk többen is belebolondultak a Destiny és a Gears of War románcából született játékba. Mellette viszont inkább régebbi, akár tízévesnél is idősebb címek élik második reneszánszukat, azaz ha másra nem, arra mindenképpen jó ez az újdonságokban szűkölködő időszak, hogy például újabb esélyt adjunk azoknak a játékoknak, amelyek a premierjük környékén még nem a megfelelő receptorokat ingerelték az agyunkban.

No meg persze megragadjuk a lehetőséget és a lehető legelegánsabb módon fejezzük ki egyet nem értésünket a Sony döntésével kapcsolatban.

Hirdetés

HP - Annyira ki vagyok akadva a Sony részegen meghozott döntésétől, miszerint nem lesz Days Gone 2, mert nem kapott elég jó kritikai elismerést, és túl hosszú a fejlesztési ideje, hogy dühből Days Gone-ozni kezdtem. És imádom, még mindig. És üzenem azoknak az újságíróknak, akik anno azért húzták le a játékot, mert túlságosan szexista sztereotípiákra épül a hőse, hogy nem árt befejezni egy sztoriorientált címet, mielőtt előszedjük a hónaljszagú kliséket a gyűlöletfiókunkból, mert akkor esetleg kiderülne, hogy miről is szól ez a történet. Nem érted, miről beszélek? Játszd végig a játékot, rohadtul megéri!

Paca - Kénytelen vagyok haladni az Outriders-szel, mert a többiek úgy elhúznak, hogy mire beérném őket, mindenki ráun. Mivel a játék nem live service-es, új tartalom nem jön, az endgame meg valószínűleg csak ideig-óráig marad szórakoztató, nem akarok kimaradni. 

Csirke - Valamilyen fura okból hiányzik még egy mellékküldetésem az Outridersben, pedig úgy látom, mindent kipucoltam. Mazur szerint elképzelhető, hogy akkor ugrik csak fel a küldi, ha segítek az alacsonyabb szintű, elakadt barátaimnak (neki). Ki kell próbálni, hátha működik a dolog. 

Zs - Nálam továbbra is az Arkham Asylum pörög, és egyre kevésbé értem, hogy anno miért nem pattantam fel a hype-vonatra. No persze így is jól jártam, hiszen lootboxos/IAP-os korunkban talán még üdítőbb élményként hat ez a mai mércével már keveset vállaló, de tökéletesen kivitelezett klasszikus. A játék miatt pedig a Nolan-trilógiát is ismét elővettem, így némi szerencsével akár A sötét lovag - Felemelkedés is bekerülhet a hétvégi programba. 

Szabi - Kihasználom a GeForce Now előnyeit, és olyan játékokat is kipróbálok, amiket eddig nem tudtam megtenni az öregecske gépem nem túl acélos adottságai miatt. Most a Ghost Recon: Wildlands van soron, amiről mindenkitől azt hallottam, hogy a kezdeti gondok után, egy kifejezetten remek játékot varázsolt belőle a Ubisoft, úgyhogy a komákkal valószínűleg rá is nézünk gyorsan.

Szada - Befejeztem a Mass Effect Andromédát, és kicsit sajnálom, hogy az lett a sorsa, ami, mert több odafigyeléssel ez lehetett volna egy trilógia valóban ígéretes kezdete is. Kár érte. Viszont a felújított Mass Effect trilógia érkezéséig új kihívások felé kacsintgatok, a kiszemeltem pedig a Game Passban szintén elérhető Monster Hunter: World lett. Még sosem játszottam a széria egyetlen játékával sem, szóval merőben új dolog nekem az, hogy drabális bestiákat aprítok emberméretű fegyverekkel, de pár órányi játék után eddig szórakoztató a dolog. Meglátjuk, meddig tart ki a varázs.

Iván - A minap úgy kicseszett velem a Hades a címadó bossnál, hogy sértődöttségemben visszatértem inkább a nemrég PS Plusba pakolt Days Gone-hoz. Hát, elmotorozgatok benne, meg minden, de mondjuk úgy, nem véletlenül maradt ki nálam ez a játék két éve.

MattMadzz - Amikor kijött a Valhalla, szinte le se lehetett rángatni róla, azonban ahogy lejárt a második havi Ubisoft+ előfizetésem, kiderült, hogy mégis lehet nélküle élni. Aztán a minap véletlenül (tényleg!) megújítottam a tagságit, ezért most muszáj vagyok játszani vele. Persze azért annyira nincs ellenemre, de szívesen versenyezgettem volna a hétvégén az F1 2020-ban, vagy farmoltam volna céltalanul a nemrég wipe-olt, kedvenc RUST szerveremen.

Kivi - Újból visszatérek az NBA 2K21 MyTeamhez, ami a szokásos hétvégi limitált mód mellett még több új kihívással bővült. Valószínűleg nem lesz annyi időm, hogy mindet kipipáljam, de ilyenkor mindig érdemes próbálkozni az ingyen szerezhető új játékosokért. 

Chava - Már a Peril on Gorgon is tetszett, de a Murder on Eridanos sokkal szórakoztatóbbnak bizonyult, így elégedetten teszem félre a The Outer Worldsöt, hogy majd egyszer, évek múltán újra előkapjam, amikor nosztalgiázni támad kedvem, és akkor talán a hiányzó achievementeket is megszerzem, ha épp arra érzek késztetést. Most viszont az Arkane Studios-féle Prey következik, ami végre 60 fps-sel fut a Series X-en. Először még arra gondoltam, hogy a legutóbbi mentett állástól folytatom, de annyira megkoptak az emlékeim, hogy jobbnak láttam elölről kezdeni.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)