Hirdetés

Days Gone - miben lesz más, mint a többi zombis játék?

|

A Days Gone a már unalomig ismert zombis akciójátékokra emlékeztet, de a rendezője szerint más élményt nyújt majd, mint a pályatársak.

Hirdetés

Bizonyára sokaknak nehéz lelkesedni a Days Gone miatt, ami leginkább annak köszönhető, hogy az elmúlt években rengeteg zombis címet kaptunk. A kreatív vezető, John Garvin szerint ettől ők még újat tudnak nyújtani ebben a műfajban. Pedig a The Last of Us folytatás árnyékában nem lesz könnyű dolguk, lássuk be.

Hirdetés

Garvin azzal kezdte mondandóját, hogy náluk a zombikat freakereknek hívják, és kicsit másképp működnek, mint a szokásos élőhalottak.

"Ezek inkább a 28 nappal később világából ismert zombik és nem Walking Dead-féle járkálók. Ez már önmagában hatalmas különbség, aminek köszönhetően egyedi ökoszisztémát építhettünk a világunkhoz. Egy nyílt világban, változó napszakokkal olyan lények vesznek körül, akiknek enni, inni aludni kell. Mindez be van építve a horda napi ritmusába."

Garvin elmondta, hogy a játékoson sok minden múlik majd, amely saját túlélését is megkönnyítheti. Ha például találunk egy adagnyi zombit egy barlangban, lekövethetjük, hogy mit csináltak aznap. Kinyomozhatjuk, hova járnak enni, inni, kitanulhatjuk a szokásaikat. Ettől függetlenül mindig veszélyesek lesznek.

A rendező nem akart elárulni többet a sztoriról, inkább azt szeretné ha magunk élnénk át azt február 22-én, a megjelenés napján. Titeket érdekelni fog a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)